Review Griffioen Brood & Banket

 

Wij snappen dat u benieuwd bent naar de kwaliteiten van Griffioen Brood & Banket. Hieronder vindt u een opsomming van de beoordelingen die zijn ingevuld door klanten.

Heeft u zelf een ook een beoordeling? Dan heeft u hier de mogelijkheid om uw mening te geven over de kwaliteiten van Griffioen Brood & Banket.

 

 

86 + 4 =
Default Avatar
Frank Swagerman
Frank
16/04/2019

Super taart!

“Wij hadden een taart laten maken voor ons huwelijk. We hebben samen besproken hoe wij hem wilden hebben, en is een ontzettende mooie en lekkere taart geworden.”

Default Avatar75
Joyce Treur
16/04/2019

“Wij hebben onze bruidstaart bij griffioen brood en banket laten maken. Wat een goede service hebben wij gehad. Ondanks we niet in NL waren en daardoor via de mail contact zochten, hebben wij heel goed contact gehad met Sytse. En de taart was precies zoals we hem wilde. Heel erg bedankt aan het hele team..”

Default Avatar75
Silvia Smits
16/04/2019

“Wat een heerlijke en prachtige taart hebben jullie weer verzorgd voor onze lieve Chris die 3 jaar geworden is. Bedankt kanjers!!!”

Default Avatar75
Gijs en Caroline
16/04/2019

“Griffioen Banket & Brood, ook van jullie heerlijke “oma’s koekies” genieten wij in Goor!
Groetjes Gijs & Caroline”

Default Avatar
Chantal en Wesley
20/05/2019

Hallo Sytse,

We wilden je laten weten dat onze bruidstaart heel erg mooi was! Met nadruk op was....we hebben heerlijk alles opgegeten! Ik heb in deze mail een foto erbij gedaan, kunnen jullie ook zien hoe mooi hij op onze trouwlocatie heeft gestaan.

Alle taart is opgegaan, dus ik kom volgend jaar weer bij je langs! Heel erg bedankt!

Groetjes vanuit Japan,

Chantal en Wesley

Default Avatar
Elly van Buuren
18/08/2023

Op mijn 65e verjaardag wilde ik mijn visite (én mijzelf) trakteren op lekkere taart. De slagroomtaart met marsepein van Griffioen had ik ooit op een ander feest al eens geproefd. Ik vond hem toen opvallend lekker, net alleen supervers maar de marsepein vond ik ook niet zo mierzoet, dus heerlijk. Ook mijn prachtige verjaardagstaart was afgelopen weekend verrukkelijk. Voor een andere feestelijke bijeenkomst kocht ik bij Griffioen kleine gebakjes, zgn. rondo's. Dat vonden mijn gasten een geweldige uitvinding en ook superlekker! Het was dus zeker de moeite waard om voor al dit lekkers naar Harmelen te rijden!