Ambachtelijke Recepten
Uithollen brood
…je ronde broden heel goed kunt uithollen en vullen voor op de barbecue?Verpakt in folie levert dit heerlijke, hartige resultaten op. Denk voor een geschikte vulling aan mengsels van kruidenboter, olie, pesto en kruiden. Kies stevige broodsoorten, zoals...
Freakshake
…je heel gemakkelijk zelf een freakshake kunt maken?Met behulp van je ambachtelijke bakker maak je in een handomdraai je eigen freakshake. Smeer met een mes een klein beetje chocoladepasta langs de rand van het glas. Versier de rand vervolgens met...
Hartig Turks brood
Lekker voor bij de barbecue!Bereidingswijze:Snijd het Turkse brood in dikke plakken. Pureer de gedroogde tomaatjes en meng er olie, chilipoeder en peper door. Bestrijk de sneden Turks brood met dit mengsel en rooster de plakken in circa zes minuten...
Broeder in de pan
Maak van oude boterhammen je eigen platte en gevulde brood, ook wel een broeder genoemd!Bereidingswijze:Meng alle ingrediënten behalve de boter en de poedersuiker in een mengkom tot een smeuïge massa. Verhit in een diepe koekenpan of wokpan de boter of...
Stokbrood met pesto en geitenkaas
Heerlijk bij de barbecue!Bereidingswijze:Meng de pesto door de zachte boter. Snijd een stokbrood in plakken. Bestrijk deze royaal met de pestoboter en leg er een plakje geitenkaas op. Druk de sneetjes stokbrood weer tegen elkaar aan, tot ze samen weer een...
Openingstijden:
Ambachtsheerelaan:
Maandag 8.00 – 13.00
Dinsdag 8.00 – 13.00
Woensdag 8.00 – 13.00
Donderdag 8.00 – 17.30
Vrijdag 8.00 – 17.30
Zaterdag 7.30 – 15.30
Zondag gesloten
Openingstijden:
Kalverstraat:
Maandag 8.00 – 17.30
Dinsdag 8.00 – 17.30
Woensdag 8.00 – 17.30
Donderdag 8.00 – 17.30
Vrijdag 8.00 – 17.30
Zaterdag 7.30 – 15.30
Zondag gesloten
Adres
Ambachtsheerelaan 5
3481 GJ Harmelen
tel. 0348-441227
Kalverstraat 12b
3481 ES Harmelen
tel. 0348-441270
Email: info@griffioenbroodbanket.nl