Assortiment

Brood

Door een mix van de juiste ingrediënten en de ambachtelijke bereidingswijze is het brood van Griffioen Brood & Banket heerlijk van smaak en superlang vers. In onze bakkerijen in Harmelen verkopen meer dan dertig verschillende broden. Verder bestaat ons assortiment uit allerlei harde en zachte broodjes, croissants en stokbroden in verschillende smaken. Daarnaast verkopen we tal van speciale broden, zoals suikerbrood, krentenbrood en desem broden..

Banket

Heeft u iets te vieren of gewoon trek in wat lekkers? Griffioen Brood & Banket heeft een uitgebreid assortiment van lekkernijen. Van saucijzenbroodjes tot taarten en van koeken en cakejes tot vlaaien. Onze bakkers werken altijd met verse producten die afkomstig zijn van leveranciers uit Harmelen en omgeving. Zo levert onze buurman Adriaan Kok de aardbeien voor onze aardbeiensloffen. Voor onze saucijzenbroodjes en ham-kaascroissants levert Slagerij Van Rhenen het vlees. Daarnaast verkopen we honing van imker Pierre de Koning uit Vinkeveen.

We kunnen gebakjes en taarten ook versieren met een eigen logo of foto erop. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina specialiteiten.

Op de pagina bestellen kunt u ons volledige assortiment bekijken en desgewenst meteen een bestelling plaatsen.

 

Gebak

Ons gebak wordt dagelijks door onze bakkers vers gemaakt. In ons assortiment zie je traditionele soorten gebak zoals een slagroom- vruchten of mokka gebakje en schuimgebak.
Smaken veranderen zo ook de smaken in gebak. Chocolade truffel, Lemon Curd, Cheesecake zijn trendy smaken. Ons assortiment gebak verandert met het seizoen mee. In het voorjaar wat meer aardbeien, fris fruit en luchtig bavaroise gebak. In het najaar bijvoorbeeld een schwarzwalder gebakje, chocolade of iets met een likeurtje. Dus het hele jaar door een verrassend assortiment passend bij de tijd.

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar gluten arm gebak. Wij hebben daarom dan ook een ruime keuze daarin. Ook worden er steeds meer producten gemaakt die gluten en lactose arm zijn.

Koek

Koekje bij de thee of …koffie? Bakker Griffioen heeft verschillende soorten koekjes in het assortiment. Naast onze oer-Hollandse stroopwafels hebben wij een heel assortiment aan andere lekkere koekjes.

Een koekje gemaakt van een ander soort graan kom je ook tegen bij Griffioen Brood & Banket. Een koekje gemaakt van bijvoorbeeld spelt graan of haver.

Chocolade

Puur, melk of witte chocolade? Bij Griffioen Brood & Banket vindt u een heerlijk assortiment hoogwaardige chocolade, zoals chocolade bedoeld is!

Met passie en liefde voor het vak maken wij de lekkerste chocolade. Om chocolade net die extra romige smaak te geven, wordt bij het maken van sommige chocoladesoorten roomboter toegevoegd. Wist u dat de luchtbelletjes uit de chocolade worden gehaald met een trilplaat? Door de warme chocolade te laten trillen, beweegt de chocolade zich heen en weer en verdwijnen de luchtbelletjes.

 

.

Openingstijden:

Ambachtsheerelaan:

Maandag 8.00 – 13.00
Dinsdag 8.00 – 13.00
Woensdag 8.00 – 13.00
Donderdag 8.00 – 17.30
Vrijdag 8.00 – 17.30
Zaterdag 7.30 – 15.30
Zondag gesloten

Openingstijden:

Kalverstraat:

Maandag 8.00 – 17.30
Dinsdag 8.00 – 17.30
Woensdag 8.00 – 17.30
Donderdag 8.00 – 17.30
Vrijdag 8.00 – 17.30
Zaterdag 7.30 – 15.30
Zondag gesloten

Adres

Ambachtsheerelaan 5
3481 GJ Harmelen
tel. 0348-441227

Kalverstraat 12b
3481 ES Harmelen
tel. 0348-441270

Email: info@griffioenbroodbanket.nl

Volg ons